Hogyan vásárolj

A BodiEsDesign.com csak új termékeket kínál, amelyen feltünteti a “BodiEs” védjegyet. A multifunkcionalitás az alapja a BodiEs márkának. Legyen az egy sál, ami szoknya, fejkendő és boleró is egyben, vagy egy fürdőruha, amit lehet külön, egybe vagy táskaként is hordani! Minden termék számozott, zsűrizett design termék. Minden egyes termékoldalon a főbb jellemzői (színe, anyaga) jelennek meg a terméknek. 

1. Böngéssz a termékek között a BodiEshop/ New colors menüpont alatt, hogy az egyes termékek részleteit lásd.

2. Ha kiválasztottad melyik színben(ekben) kívánod megvásárolni a BodiEs multisálat, kattints az adott termékre. A termékoldalon meg tudod adni a Quantity segítségével a mennyiséget, majd kattints az Add to cart gombra. Amennyiben több terméket szeretnél vásárolni, ismételd meg ezeket a lépéseket és helyezz több terméket kosaradba.

3. Ellenőrizd a tételeket a kosaradban, kattints a Cart feliratra és rajzra az oldal tetején, jobb oldalon. Kattints a Remove gombra jobb oldalon ha nem minden terméket szeretnál a kosaradból megvásárolni. 

4. A vásárlás befejezéséhez kattints a Checkout gombra alul, és ellenőrizd az adataidat. A Shipping address alatt a szállítási adataid, és az email címet, amelyre értesítést kapsz a megrendelésről és a várható kiszállításról. Jobb oldalon láthatod a megrendelt tételeid, amennyiben rendelkezel kuponkóddal itt tudod beírni a kékkel jelölt mezőbe a discount code feliratot követően. 

5. A megrendelés elküldéséhez kattints a Continue gombra az oldal alján. Ezután ki tudod választani a fizetési módot (Bankkártyás vagy Paypal rendszeren keresztül), kérlek add meg a szükséges adatokat. Itt tudsz megadni számlázási címet, amennyiben az eltér s szállítási címtől amelyet az előzőekben már megadtál. Kattints a Continue gombra.

 

A kiszállítás magyarország területén DPD futárszolgálattal történik, a díja 908 Huf az ország bármely pontjára.

 

Köszönjük a vásárlást!